Listy osób dopuszczonych i niedopuszczonych do kolejnych etapów rekrutacji – Rekrutacja na stacjonarne studia: I stopnia i jednolite magisterskie

Wydział Architektury Wnętrz

Dopuszczeni do II etapu

Niedopuszczeni do II etapu


Wydział Grafiki

Dopuszczeni do II etapu

Niedopuszczeni do II etapu

Ogłoszenie


 Wydział Konserwacji i Restauracji Dzieł Sztuki

Dopuszczeni do II etapu – specjalność: konserwacja i restauracja książki, grafiki i skóry zabytkowej

Dopuszczeni do II etapu – specjalność: konserwacja i restauracja rzeźby i elementów architektury

Dopuszczeni do II etapu – specjalność: konserwacja i restauracja malarstwa i rzeźby polichromowanej

Dopuszczeni do II etapu – specjalność: konserwacja i restauracja tkanin zabytkowych

Niedopuszczeni do II etapu – specjalność: konserwacja i restauracja rzeźby i elementów architektury

Niedopuszczeni do II etapu – specjalność: konserwacja i restauracja książki, grafiki i skóry zabytkowej

Niedopuszczeni do II etapu – specjalność: konserwacja i restauracja malarstwa i rzeźby polichromowanej

Niedopuszczeni do II etapu – specjalność: konserwacja i restauracja tkanin zabytkowych

OGŁOSZENIE egzamin praktyczny


 Wydział Malarstwa

 Dopuszczeni do II etapu

Niedopuszczeni do II etapu


 Wydział Rzeźby

Ogłoszenie- egzamin praktyczny

Dopuszczeni do II etapu

Niedopuszczeni do II etapu


 Wydział Scenografii

Dopuszczeni do II etapu

Niedopuszczeni do II etapu


Wydział Sztuki Mediów

Dopuszczeni do II etapu

Niedopuszczeni do II etapu

Ogłoszenie


 Wydział Wzornictwa

Dopuszczeni do II etapu – specjalność: projektowanie ubioru

Ogłoszenie Projektowanie Ubioru

Niedopuszczeni do II etapu- specjalność: projektowanie ubioru

Dopuszczeni do II etapu – specjalność:projektowanie produktu i komunikacji wizualnej

Ogłoszenie Projektowanie Produktu

Niedopuszczeni do II etapu – specjalność: projektowanie produktu i komunikacji wizualnej


 

 

Akademia Sztuk Pięknych w Warszawie © 2017

Korzystamy z technologii ciasteczek. Przeglądając naszą stronę zgadasz się na używanie ich. Polityka cookies.Rozumiem